Frissan

Har vart hos frissan precis. har klippt topparna och hon testade att platta mitt hår. Det blev assnyggt. Jag sitter på pappas jobb och är vid datan för internet funkade inte där nere på landet. Ska snart ner till mormor och morfar och göra nånting. har på morgonen åkt lite skidor i kanske en halvtimme, hann inte mer. Igår när jag inte hann skriva har jag åkt skidor i 2 timmar drygt och sett på mamma mia. Imorgon ska jag somsagt på ett äventyrsbad med min kusin my och bussen går typ 9. Och på kvällen ska jag till min morbror för vi ska beställa resa. Sen resten av veckan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ses!

Skidor

Heej! Igår på åland var det jätte kul. Idag har jag inte gjort så mycket. På morgonen så åkte jag pulka med grannen, det var ganska kul. Sen har jag gått en promenad och åkt skidor. Det var kul. Vi hittade skidorna på vinden. Jag har åkt längdskidor nu hela dan runt på vägarna och promenad vägen. Har varit ute hela dagen så jag är helt trött nu. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Läsa klart svenska boken kanske och så klart åka skidor. På onsdag ska jag klippa mig och på torsdag ska jag på äventyrsbad eller nåt med My. Kul. Sen vad jag ska göra resten av lovet vet jag inte. Herrå!

Bästa ålandsresan

Heeej! Det här var världens bästa ålandresa, lovar. Vill bara tillägga att mackan o jag aldrig har varit ovänner, jag var bara lite ''överreagerad''. Det började med att jag och familjen åkte ner till grisslehamn. Vi stod i kön och Ida kom. Vi snacka lite sen gick vi in och skrev på billjetten. Då så jag att Pappas chefs familj kom. Jag blev typ as nervös. Så jag bara sprang in på båten med jossan. På båten satt jag vid ett bord och pappa och hans chefsfamilj satt sig där med. Alltså John, Millan, Mackan, Love och Hanna. Love var lite blyg i början. Jag åt en räkmacka sen gick jag och Mackan bland annat och spela på automater, vann typ inget. Gick i minus. Sen resten av resan satt jag där uppe och var ute med Ida och hade snöbollskrig lite granna. Ida ramla xD Många blev sjösjuka för att det gick sån sjögång. Sen så behövde inte vi gå av båten så jag satt kvar. Då skulle vi typ äta middag. Åt köttbullar. John, Love och mackan spelade lite Poker, jag var med lite. Det var kul för Love ville trycka hela tiden. Just det. På resan dit var jag i tax-freen och köpte lite tuggummi, Har tuggat typ hela resan. Men jaa, det var typ det. Orkar inte skriva allt. Men det var i alla fall jätte kul. Jag är glad att internet fungara så att jag kunde skriva. Just det, Jag love och Ida lekte lite i lekrummet fast det gick inte så bra. Det gick sån sjögång. Ja det var i alla fall den bästa ålandsresan jag nånsin vart med om. Sen åkte vi och hämta hundarna. Mamma och Jossan skulle gå med dom och jag och pappa skulle ta bilden. Men när vi kom fram hem så hade Greta sprungit efter bilen. Fatta vilken kondis hon har!!!! ja men vi körde inte på henne. vilken tur XD

// Jullet

Åland idag

Tjoo! Det har snöat hela natten så det är jätte mycket snö och så. Det tycker Greta e kul för hon älskar verkligen snö. Igår på melodifestivalen gick EMD OCH Molly till final. Till andra chansen BWO och några som sjöng I got U. Jag ville att BWO skulle till final. Röstade på EMD och BWO i duellerna. Ja som sagt ska jag till åland idag. Vi kommer bli asmånga som jag typ har skrivit massvis med gånger. Mormor och Morfar kanske ska följa med också, men det är inte säkert än. Men hoppas dom följer med. Grannarna har precis åkt till grisslehamn, de ska åka 10:e båten så jag möter dom på hemresan. På dagen kommer jag kanske att åka lite skidor, mini skidor, orkade inte ta med mina längdskidor.

// jullet

Grannarna ute

Heej! Har vart hos mina grannar. Musse hade en kompis med sig som heter Amanda^^. Vi har typ hållt på med mobilerna medans musse försökte göra lite läxor. Amanda gjorde lite med, tror jag. Ikväll e det melodifestivalen. Har redan hört låtarna. Några bra. En del var helt ..... ahh dåliga. Igår åkte George ut ur let's dance. Äntligen. Han var inte dirket bra jue. Ska som sagt till åland imorrn. Grannarna ska med åka. Fatta hur många vi blir. De kommer på resan tillbaka men vi blir ändå asmånga jue. Hoppas Musse och Amanda^^ läser det hära, i så fall, kommentera. See you later neightbours!

Till landet

Hej! Vakna tidigt idag första dan på lovet XD imorrn ska jag till åland och det kommer bli ganska kul. Ska åka till landet om ungefär en halvtimme. På bilresan kommer jag läsa o smsa tror jag. När jag kommer till landet är hundarna där och de kommer bli jätte glada när de ser mig. Som alltid xD Idag på morgonen har jag kollat lite på TV och varit på datan. På landet idag kommer jag nog slappa, försöka på internet att fungera och så. Grannen kommer :P Eftersom internet e trögt och så så kanske jag inte hinner skriva så mycket tyvärr. fast, jag kommer kanske skita i datan totalt under lovet och bara slappa och vara med kompisarna på landet som jag inte har träffat på typ 100 år känns det som. Fast, nu måste jag packa och kolla om jag har med mig alla saker. Ses! Trevligt lov!!

Yeeey!!

Hej! Ida, min bästa kompis ska följa med till åland. Yees säger jag bara!!!! Vi kommer nog flumma genom hela resan xD Då blir vi nog ganska många om man räknar ihop alla. Om alla kommer blir vi ungefär 13 stycken typ. Vi blir så många om alla kommer XD Om typ en timme e det let's dance, det kommer bli as kul som vanligt. Jag e typ asmätt nu. har precis ätit pizza :P Syrran e på fest, kul för henne medans jag själv surfar(utan flytväst) . Det ska bli jätte kul på landet imorgon. Grannarna kommer ut xD har inte träffat dom på länge, har faktiskt saknat dom. Heejdåå!

Sportlov!!!

Yeees, äntligen sportlov! Nu kan man bara slappa över en vecka och bara inte göra nånting. Ska äta pizza idag, mamma o jag, syrran ska på fest. Sen ska jag som sagt se på let's dance. Imorrn drar jag till landet. Jag kommer sakna klassen på lovet, lite i varje fall. Kommer sakna dig mest Hillan :'( Kanske, om du bara kan smsa mig hillan nån dag på lovet. Det har gått en månad sen jag skaffa blogg. Och jag har skrivit väldigt många inlägg. Har inte så mycket att skriva som vanligt. Herrå!

 
Heehee, simpsons som jag har missat massa avsnitt av för att de har bytt tid xD

Håltimme

Hej! Har håltimme nu. Har haft So, vi fick tillbaka proven, det gick bra. På spanskan gjorde vi nån länder grej. En del gjorde spanska brevet också, men det har jag redan gjort :P Ska ha engelska sen o matte. Sen är det SPORTLOV!!!! äntligen säger jag bara. Jag åker till landet imorrn på grund av att syrran ska på fest ikväll. Jag kommer sitta hemma idag vid datan o se på let's dance. Hoppas George åker ut. På söndag ska jag som sagt till åland. Jag åker och jag tänker inte hoppa över resan bara på grund av ett ''litet'' bråk. Jag vet inte ens om vi bråka, jag e kanske bara lite överkänslig för att han blocka mig :S Men, jag behöver ju liksom inte va med han. Kan va med hans brorsa eller syrran eller nåt. Sees!

Tinnitusföreläsning

Tjah! Har för en stund sen kommit hem från en tinnitus föreläsning i skolan. Man kan inte säga att det var direkt kul men bättre än lektioner i alla fall. Ska kanske vid elva läsa i svenskaboken, gå igenom biologi och göra engelskan. Vi får alltid extra arbete av Monica. Jag trodde att reflektionsdagar var till för att göra klart grejer. Inte få extra :S Igår på afrikaredovisningen fick man höra om massa länder, sagor, se masker o teckningar, äta frukt, mm. Fast man hörde knappt vad en del sa. De dansa nån afrikanskdans också typ, rolig såg den ut. Imorrn drar jag till landet, i helgen kommer jag mest ta det lugnt o inte göra så mycket, förutom åland, hoppas att My kan följa med. Jag kommer shoppa, spela på spelautomaterna och så. Och mycket mer. Nu ska jag äta lunch, ses !


Afrika typ

Heej! var på idrottslyftet. Vi hade karate. Det var ganska svårt faktiskt. Vi körde lite självförsvar, kullerbyttor, o så. Jenn jenn dansa en flumm dans till Darin. Han ledaren gjorde massor med kullerbyttor på golvet, coolt! Hehe, det såg kul ut. Ska snart på afrikagrej, det e syrrans klass som arrangerar nånting. Jag vet inte riktigt vad de kommer göra :P Sen imorgon som jag redan skrivit e det reflektionsdag, och på fredag blir det äntligen Lov!!! Ska åka till landet och kommer vara där hela lovet typ. Ska strax gå nu till afrika XD

//jullet <3


:/

Hej! Nu har jag faktiskt börjat tröttna på idrottslyftet. Emma, leila o ida e typ sjuka. Det e så tråkigt när ingen från klassen är där. Har haft musik och hemkunskap idag. På musiken räkna vi takten i låtarna typ o på HK:n gjorde vi grekisk sallad. Oliver :S Ska snart på idrottslyftet men som sagt har jag tappat lusten på att gå där. Imorrn är det reflektionsdag. Ska först på nån föreläsning i teatern om tinnitus, kul. NOT! Sen ska jag bara plugga lite engelska o svenska och sånt hemma. Men nu måste jag byta om till idrottslyftet. Sees!

Ålandsbåten?

Heeej! Jag har inte gjort så mycket mer idag. Vet ni vad jag har fått reda på? Jag ska åka ålandsbåten på söndag o det blir bara bättre o bättre. Gissa vem som ska med!! Pappas chefsfamilj, och där ska bland annat mackan med, vi e ju ovänner, jag e inte säker om jag tänker följa med. Kanske tänker passa hundarna istället. Jag tror inte det kommer bli värsta bråket för han e ju typ tyst och så så vi pratar ju inte ens med varandra. Ja, men det kommer ju inte bli direkt kul då heller om jag ska gå runt som ett fån o inte göra nåt o vara assur. Jag tror att jag tänker följa med och låtsas som om ingenting har hänt. Så vi kan ha lika kul som när vi åkte båten i somras. Men kommer han att förlåta mig? Jag har ju liksom inte gjort något. Jag e faktiskt inte jobbig!!!! För en liten taskig grej kanske jag gjorde men jag kan ju inte säga förlåt heller som jag har försökt att göra nu länge. Han dissar ju mig totalt i skolan. Men jag tror det blir så att jag följer med, snackar lite, e glad, o jag får absolut inte bli sur o kolla snett, svååårt!! Fast det är ju inte förrän på söndag....

 eckerö linjen/ ålands båten


Imorgon är det idrottslyftet. Förra gånger fick jag vara alldeles själv utan att några i klassen var där. Imorgon kommer kanske Leila, Ida o Emma fortfarande vara sjuka :/ Om de inte är det kommer jag tjata o tjata till dom ger sig o kommer. Samma med Axel o Marcus. Jag kommer fråga o fråga tills de också hänger med. Om ingen av dessa kommer, särskilt Emma, Ida o Leila, om ingen av dom kommer kommer jag bli jätte besviken, igen. Men jag kommer pusha dom så de hänger med xD

//jullet

Sist XD

Hej! på scouterna hade vi först typ några konstiga lekar och sen typ skulle vi fylla i något papper. Sen hade vi tävlingar. Tre patruller och alla mot varandra. Min patrull järven kom på 3:e plats. Hehe, sist xD Sen i skolan hade jag 4 låååånga lektioner innan lunch och sen bara 2 efter lunch. Hemma har jag bara ta´t det lite lugnt. Har kollat lite på TV, datan och läst igenom HK:n så nu har jag inga mer läxor idag XD Ska också gå på en promenix med hundarna senare idag. Sees!

 landet

Strax scouter

Heej! Ska strax på scouterna. har gjort alla läxor nu som jag behövde och så. I skolan idag hade alla ett hjärta på sin skåp dörr. De var i olika färger och på varje hjärta stod ett litet ord. På mitt stod det glassstrut. Haahaaa, xD Det kanske e lärarna som gjort dom. Ord som jag kommer ihåg från andra hjärtan sötkorv, sötsak, sockervadd, darling, sötis, snyggast. hallonkaka, semla, kraam, med flera. Det stod en massa roliga ord överallt. Tills några rev ner alla hjärtan :/ Japp. nu ska jag snart åka.

//jullet

Namnsdag

Heej! Idag har jag namnsdag, det är många som har glömt det. Några har smsat andra har bara sagt det i skolan. Har vart i skolan idag. hade syslöjd, har äntligen stickat klart tofflorna, men nu ska man ju sätta ihop dom också, lite svårare. Sen idag hemma har jag bara kollat lite på Tv och ska snart göra läxorna. jag gjorde spanskabrevet i skolan idag, den var ju skitenkel. Jag kunde ju hela utantill :P Sen snart ska jag på scouter. På schemat idag står det '' ledarnas hemliga'' , spännande. Hejdåå!

Snart, snart

Snart så börjar Merlin. Jag är jätte rastlös, jag har absolut inget att göra. Detta avsnitt om Merlin som kommer idag strax handlar om typ nån som heter Lancelot som räddar Merlin i skogen eller nåt sånt. Imorrn är det skolan, 5 dagar till sen e det lov. Fast jag har ju reflektionsdag på torsdag också. Då jobbar jag hemma efter den där tinnitus grejen i teatern. Nu ska jag gå på promenad med mamma o hundarna. Så nu har jag äntligen något att göra tills Merlin börjar <33 Jag kommer bli jätte ledsen när det e det sista avsnittet. Det e idag 5/13 tror jag. Men nu ska jag ut o gå. ses


Hann med allt

Jaaa, jag har hunnit med alla läxor och så. Jag har till och med hunnit läsa lite i svenska boken. Om 2 timmar ungefär börjar Merlin, gud vad jag längtar. Innan det måste jag bara hinna att gå på en promenad. Sen har jag kollat på inspelningen från melodifestivalen igår. Jag vet att jag har skrivit det en massa gånger, H.E.A.T ÄGDEEE! ja måns hans låt var också bra, jag har också fått den på hjärnan. Det kommer bli askul på lördag när BWO är med igen :P Deras låt hette typ Your not alone eller nåt. Den kommer nog vara bra, det e en ballad typ.

//jullet


Tråkigt

Nu har jag verkligen jätte tråkigt nu. Vi kanske skulle gå någon promenad vid sandvik fast jag vet inte. Jag har verkligen ingen lust att göra läxorna nu. Jag är så himla trött. Jag har lyssnat på H.E.A.T nu minst 15-20 gånger känns det som. Lyssnade på Måns typ 3-4 gånger. Nu kan jag hela H.E.A.T refrängen utantill. Den e ju as bra ju. Sen ikväll är det Merlin igen <333 Har längtat en vecka tills det nästa avsnittet. Den e verkligen bra. Om ni inte sett den så e den kl 18.45 söndagar på ettan :P Sen e det sportlov på fredag. Ska kanske på ett badhus med min kusin. Till åland ska jag också, det är alltid kul. Sen e de typ biologi läxa :S Men, nu orkar jag inte skriva så himla tråkigt mer, see ya.

   H.E.A.T 1000 miles <3333

Mello

Vi var hos syrrans klasskompis ända tills kl 1 i natt. Jag somna typ inte på en gång så jag har väl sovit knappt 7 timmar. Jag vaknar ju tidigt också. Sen har jag lyssnat på H.E.A.T nu och de är så himla bra. Måns var också jätte bra. Jag kommer heja på han också, och BWO så klart. Idag ska jag gå igenom alla läxor o typ bara ta det lite lugnt. Är as trött. Har inte så mycket att skriva som vanligt. herrå!

H.E.A.T 1000 miles

Heeej!!   Yeees, H.E.A.T gick vidare till globen. Jag trodde jag hejade på måns men när jag hörde H.E.A.T med 1000 miles då,....ja de ägde. Jag älskar verkligen deras låt. Jag kommer nog heja på dom i finalen bland annat. Deras låt var så bra, har den typ på hjärnan. Men jag börjar i lite trött och vet inte vad jag ska skriva nu. Go natt !

Middag

Heej! Är just nu hos syrrans klasskompis, vi har ätit middag och ska snart se på melodifestivalen. Jag har lyssnat på låtarna på datan. Dom var bra, det kommer bli en hård kamp ikväll. Fast måns kommer gå till final, det är jag nästan säker på. De andra bidragen är också väldigt farliga. Sen imorgon är det Merlin igen, världens bästa TV-serie. Herrå!


Glad alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag!! Har precis vunnit en dikttävling så jag e typ asglad nu, jag visste inte att jag kunde dikta men tydligen kunde jag det. Idag ska jag på middag hos syrrans klasskompis. Det ska bli jätte kul. Sen måste jag göra alla läxor :/ På let's dance åkte Kitty ut, det var ganska bra fast jag ville hellre att Geroge skulle åka ut. Sen e det melodifestivalen <333 Jag kan gissa på att Måns går till final o Amy kanske. Markolio går nog kanske inte så bra.

 Glad alla hjärtans dag <333

Hos bästisarna

Tjaaaah!!! Är just nu hos bästisarna i stockholm, Emilia och Frida. Vi har ätit jätte god pizza och druckit as god läsk. Sen har vi ätit massor med godis och chips. Jag är typ proppmät nu xD Sen har vi spelat sjuan och tecken. Jossan o Frida vann över mig o Emilia :S De har också skaffat en varsin blogg XD Vi kollar just nu på let's dance , det är jätte kul. Nu snart ska laila o tobias dansa. De äger !!!! Har inte så mycket mer o skriva. Det har bara varit askul här xD Ses!

Arthur

    Arthur :P

Fredagen den 13:e

Hejjjj! Har nu kommit hem från skolan för ett tag sen. Hillan är här nu och hon vi spelar lite dator och så. Idag ska jag snart åka till karlberg och mina kompisar Emilia och Frida dära. Vi ska väl se let's dance o ha lite kul också. Det är fredagen den 13:e idag. Jag har haft liiite otur faktiskt. På spanskan :S Sen är det alla hjärtans dag imorgon. Jag ska på middag hos syrrans klasskompis. Vi ska typ äta så klart o se på medifestivalen. Hoppas att det är bättre än förra lördan. Det kommer vara bättre för Måns e med. Men, har inte mycket å skriva. ses!

Handboll

Tjoo! Har precis kommit tillbaka från skolan. Hade 4 lektioner innan lunch. En av dom var NO och där hade vi biologi, sexualkunskap :S Det var as tråkigt. Sen efter lunch hade jag idrott. Ganska kul idag faktiskt. Vi spelade handboll och jag tror det gick ganska bra. Fick massvis med passningar o så. Ska snart göra spanska, hemkunskap och nåt mer. Herrå!

Nu blir jag besviken

Hej! Har precis kommit hem från idrottslyftet. Gud vad besviken jag blir! Ingen från klassen var där förutom jag. Det var astråkigt utan er :( Vi spelade basket o det var astråkigt. Det hade vart kul om ni var där :P Annars idag har jag inte gjort så mycket. Typ skolan o gjort en massa läxor. På fredag ska jag till mina bästisar Frida och Emilia. Det ska bli kul. Och på lördag på alla hjärtans dag ska jag typ på middag hos nån kompis. Japp, det var allt.

Simhall

Hej! Har varit i simhallen idag. Var där i typ 1,5 timme. Det räckte. Jag var där med Josefin, Jonna, Jojjo, Sosso, Simon, Fille o jag. Sen hemma har jag gjort matintyget. Imorgon är det skolan och idrottslyftet. Det är askul. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Har inte vart där på typ 2-3 veckor. Men jag har inte så mycket att skriva som vanligt. Jag tycker bara att det ska bli askul att få komma tillbaka till idrottslyftet igen :P Ses

Hehe,

Heeej! Har precis kommit hem från skolan. Jag hade en massa lektioner. Ingen rolig idag :( Sen ska jag snart göra lite läxor och så. Måste göra matintyget imorgon. Det är till nästa vecka, *suck*. Sen måste jag göra spanska brev, läsa fysik, musikläxa, läsa hk och en massa mer. :/ Sen har vi nån spanska dialog till på fredag med :( Jag tycker det är så himla mycket läxor. Jag går nog snart in i väggen. kanske inte men det känns så. Ska göra nån läxa nu :( Men hejdåå!

Merlin

heej! Såg merlin för någon halvtimme sen. Det är verkligen världens bästa TV-serie. Jag hann faktiskt läsa fysiken och HK:n innan. Ska snart typ se lite på TV och så. Jag har inte så himla mycket att skriva faktiskt. Ville bara slänga in ett inlägg. Hejdå!

Hos kussarna

Heej! Nu har jag kommit tillbaka från mina små kusiner. Vi fikade och så. Tyris var lite blyg i början fast sen blev hon tvärtom, oblyg :P Vi hade jätte kul. Ingrid öppnade sina presenter. Tyra hjälpte till att öppna, ganska mycket. Snart ska jag läsa Hemkunskap och fysik :/ Och sen kommer hillan för hon ska hjälpa mig nånting med bloggen. Sen ikväll är det Merlin på TV. Den är faktiskt bra. Måste se den. Har nästan alltid missat början. Sen är det skolan imorgon och på tisdag är det studiedag. Japp, det blir mycket studier då. Matintyg, spanska och musikläxan. Men ja, det är ju inte förrän på tisdag. Hejdå!!

Hem från landet :/

God morgon! Gud vad melodifestivalen var dålig igår. Den enda som var bra var ju Alcazar. Programledaren var usel. Det var astråkigt utan Kristian Luuk och Björn Gustavsson. Om inte BWO och Måns varit med överhuvudtaget hade jag inte ens sett programmet. Men de är ju med nästa vecka och tredje deltävlingen. Ja, jag vet att jag har skrivit det här en massa gånger men jag har inget att skriva. Idag ska jag på födelsedagsfest hon mina kusiner. Ja, och så kommer jag åka hem från landet :/ Jag tycker det är jätte kul här, roligare än stan faktiskt. Jaja, har inte mer att skriva. Ciao!

Snart smäller de

Heej! Det var jätte kul hos mormor och morfar. Vi åt tacós och typ pumpa paj till efterrätt. ganska gott. Snart smäller de för snart är det melodifestivalen, första deltävlingen i år. Jag tror Alcasar och Shirley går direkt till final. Men man vet ju aldrig. Det kanske blir värsta skrällen. Sen som jag typ skrivit en milijon gånger ska jag till mina små kussar imorgon. Typ kl 2 eller så. Det var ett tag sen jag träffa dom, efter jul tror jag :/ Men snart så börjar melodifestivalen och jag måste fixa en grej på internet nu. herrå!

Yahoo

Hej! Nu ska jag till mormor och morfar, Jag har inte hunnit åka pulka än men ska kanske göra det sen. Jag har varit på en promenad i alla fall. Vi träffa en massa som bor här, Inger och anders. De tycker våra hundar var jätte söta. De var första gången de träffa Ellen. Och jag har översatt hela spanska brevet klart. Äntligen säger jag bara. Sen har jag spelat data eller rättare sagt försökt eftersom internet går sakta igen. Men nu ska jag åka. Måste sticka. Ses!

God morgon

God morgon! Jag vakna för ungefär en timme sen. Idag som jag skrivit många gånger ska jag till min mormor och morfar. Jag ska kanske åka pulka eller något också. kanske lite töntigt men det är faktiskt kul. Just nu har internet blivit trögt igen så jag springer fram och tillbaka från TV:n till datorn. Jag ska sen idag gå en lång promenad med Greta och Ellen, till stranden kanske. Igår på let's dance åkte Hasse Aro ut :/ Jag ville helst att George skulle åka för han är så himla tråkig. Sen idag börjar melodifestivalen. Det är inga särskilt roliga med idag. Imorrn som jag har skrivit redan så ska jag på fest hos min kusin som fyllde 1 år igår. Hon är min yngsta kusin typ. Men nu har jag typ inget annat att skriva.

På landet

Heej! Just nu är jag på landet. Bilresan hit var jätte tråkig. Jag läste typ lite Arn vägen till jerusalem. På landet har jag inte gjort så mycket. Försökt få internet att fungera. Men nu äntligen funkar det och internet går typ assnabbt :P Just nu ser jag lite på let's dance och nu kommer han jag känner. Tobias Wallin. Imorrn ska till min momo och mofa :D Jag vet inte direkt vad vi ska göra där typ bara äta och så. Men nu kommer min favvodansare och det ska jag se. SES!

Håltimme

Har håltimme nu. Jag har haft spanska förhör, so och svenska. På svenskan prata vi finska. Det var as svårt. Sen gick jag hem för jag hade håltimme. Jag gick på en liten promenad med Greta :P Sen har jag spelat data o typ inte gjort nånting. Sen ska jag åka till landet idag <33 Älskar landet <3 Idag fyller min lilla kuisn Ingrid år också, 1 år :P Ska på födelsedags fest hos dom på söndag. Imorrn ska jag typ till mormor o morfar på kvällen. Men det är snö också så jag ska väl kanske åka pulka eller nåt med någon på landet om någon är ute. Sen är det let's dance idag, hehe. Ska bli kul o se om någon har råkat ut för någon olycka den här veckan. Sen börjar melodifestivalen imorrn med. Ska nog kanske se det. Men har nog inget mer att skriva.


<333

Tjaaah! Idag har jag vart i skolan. Jag hade typ 4 lektioner innan lunch :/ Men efter det hade jag idrott. Usch vad tråkigt det var. Vi körde rondellen. Det e det jobbigaste o tråkigaste som finns :P Hehe. Nu e jag inne på datan lite granna och ska typ snart göra alla j*vla läxor. Imorrn har jag håltimme också :P Hoppas någon läser min blogg, i så fall kommentera.

Friluftsdag

Hej! Har vart på friluftsdag idag. Jag vandrade runt säbysjön med Greta(hund). Vi var typ 7 från klassen. Det tog typ 2.5 timmar att gå runt o äta massäcken. Hemma har jag sett på en film. Snart ska jag väl göra läxorna :/ Imorrn har vi 4 lektioner innan lunch o sen typ idrott. Men jag har typ inget annat att skriva nu. :P

Shit samma

Heej! Igår på scouterna var det jätte kul. Vi åkte somsagt skridskor i vasaparken i Karlberg. Det var ju så himla många år sen man åkte så man kan väl säga att det gick sådär. Idag har jag typ vart i skolan. Hade So prov :/ Lite svårt. O sen hade vi fysikförhör. Det var många som hade tränat *ironi*. Hehe typ inga :P Men i alla fall. Sen slutade vi skolan :) Då gick jag typ hem o gjorde läxor o spelade lite dator. Imorgon är det vinterfriluftsdag. Jag o typ 8 till i klassen ska gå och vandra. Greta ska följa med. Det e ''jätte'' kul när Bjarne kollar på fåglar ;)

Elevråd o scouter

Hellu! Idag har jag vart i skolan. Jag hade typ klassinfo matte o spanska. Sen var slöjden inställd. Då gick jag hem lite men sen var jag tvungen att gå till skolan igen för jag hade elevråd i typ 20 minuter. Efter det hade jag engelska. Sen gick jag hem o kollade lite på en film, läste So och fysik och spelade lite data. Strax ska jag åka på scouter. Vi ska åka till stan och åka skridskor. Det kanske blir kul, jag vet inte än ju. See ya!

Arn filmerna

Heej! Idag har jag sett på båda Arn filmerna. Tempelriddaren och riket vid vägens slut. Jag tycker de här filmerna är jätte bra. Sen har jag börjat läsa Arn vägen till jerusalem. Ganska trög i början. Och så har jag tränat till So provet som är i övermorgon. Imorgon ska jag åka skridskor med scouterna också. Det kanske blir kul. Herrå!

RSS 2.0