Jag har födelsedag idag :D

JAAAA, idag fyller jag år. Jätte många har sagt grattis och det är jätte kul, har också fått en massa sms. Jag väntar bara på att min kusin o att mormor ska ringa xD jag fick en massa presenter, gula jeans, bok, arnsmycke, pengar, tunnika och en massa annat. Fick jätte mycket saker.

Idag har jag också spelat tennis. Kom fyra på rundtennis, fast nu har jag spelat tennis tre gånger så man har tröttnat lite. Sen hade jag idrott med 4B, de körde kräftfotboll och efter lunch hade jag med 4A. De sjöng för mig^^ Det var jätte fint xD

På scouterna igår körde vi påskäggsletning. Först tog vi fel karta, sen hade någon tagit vår riktiga karta, fast vi hittade ägget sen. Vi fick lite godis xD sen körde vi havet stormar och fyren. fyren var roligast. Man drar varandra i händerna för att få den att ta ner fyren, typ.

Ska snart testa ett nytt spel jag fick o så.

Hejdå!!


Soon birthday

Imorgon fyller jag år :P Jag längtar lite för jag kommer få presenter och säkert massor av släkten med. Hoppas en del smsar eller ringer också. Men i alla fall, idag har jag varit på prao igen, sista veckan innan lovet. Idag har jag först haft samling, och tre mattelektioner. Hemma har jag varit på en promenad med hundarna, data, TV och så. Inte så mycket, ska på scouter ikväll. En annan patrull har möte, vi ska ha påskäggsletning, det brukar vara kul. Imorrn ska jag spela tennis igen och ha idrott. Inte så mycket mer. Eller jo, jag fyller ju år xD

Ses!

Merlin o promis

Har inte gjort så himla mycket saker idag. Har varit på en lång promenad med hundarna och mest spelat data. Jag har precis sett på Merlin. Nu är det bara 2 avsnitt kvar :'( Imorgon är det prao igen, bara 5 dagar kvar nu. Sen är det påsklov och hoppas det inte ska snöa mer nu så att det kan bli lite vår så man kan ta fram studsmattan. En del kompisar kommer till landet, en del har jag inte träffat på riktigt länge, typ juli. På tisdag fyller jag år också och jag önskar mig en del saker. Nu blev jag lite trött så jag ska nog titta på tv nu. Hejs!

Fiasko

Vaför vinner aldrig någon som jag hejar på? Laila var ju en klart mycket bättre dansare än Magnus. När Laila dansade showdansen, då ja, den dansen var helt klart bättre än deras moglii(stavning) dans. Men i alla fall. Det var snöstorn igår. Det snöade som bara den, men nu under natten har det smällt. Jag tycker det är bra för jag vill ha vår. Ikväll är det också earth hour mellan 20.30-21.30, vi ska släcka. Jag läste att de skulle släcka hela globen o slottet och allting. Jag har gjort engelskan nu så nu ska jag bara skriva den på datan. Uppsatsen blev ganska bra xD Vi skulle skriva ett brev från Ned Kelly, lite svårt. Idag blir det nog en inne dag med en promenad med hundarna när dom kommer hem.

Ses!

xD

Ser på simpsons just nu. Jag har nästan alltid tyckt om det programmet. Homer e min favorit för han är så... lat! xP
Annars har jag bara suttit vid datan mest och varit ute en snabbis. Imorrn ska jag ta en jogging runda så kommer hundarna hem igen. Om en vecka är det äntligen lov och då ska vi ta fram studsmattan. Hoppas att några kompisar från landet kommer dit för det är så tråkigt när inga är där. Ska till åland igen och så med.

hejdå!

Fröken praotjejen

                                                                            Hello!
Nu har det gått en vecka på praoen. Spelade tennis idag igen. När vi kom dit sa en som jag trä'ffa förra gången. '' lilla fröken praotjejen är här idag igen''. jag kunde bara säga ja. Sen så kom jag 3:a på rundtennisen. Jag blev så himla trött. Sen har jag haft 2 idrottslektioner med 4orna sen har jag gått hem. Hemma har jag bara än så länge bara suttit vid datan(inte så länge). Ska äta pizza till middag idag. Yummy. Vet ni att det är ungefär 88 mackor i en pizza, shit vad mycket :O Lets dance final ikväll med. Laila mot Magnus. Vem vinner? Jag tror faktiskt att Laila vinner men det känns lite som om Magnus också kan vinna. Men nu ska jag inte skriva om det mer. I helgen ska jag nog bara läsa HK och börja skriva lite på engelskan.

Trevlig helg :)

Utmaning

Har sett att många haft den här på sin blogg så nu lägger jag in en här (:


1. Vad heter du? Julia

2. Ett ord på fyra bokstäver: Juli

3. Flicknamn: Josefin

4. Pojknamn: Josef

5. Yrke: Jonglör

6. Färg: Julröd

7. Klädesplagg: Julkläder (?)

8. Mat: Jordgubbar

9. Sak i badrummet: Jordgubbsshampo, xD

10. Plats/Stad: Jönköping

11.  En orsak att vara sen: Jag är död

12. Något man skriker: J*vla ....
 
13. Film: Jul i valhall

14. Något man dricker: Jordgubbssaft

15. Band: Jackson 5

16.  Djur: Jeting

17. Gatunamn: Juliavägen

18. Bil: Jeep

19. Sång: Julen är här


Matte o åter matte

Hello! På praoen idag så har jag haft 3 mattelektioner. Jag har fått hjälpt några fast det var bara kul^^ Sen hade de elevensval, de ska göra nån musikal så jag var med lite med rekvisita gruppen xD sen har jag haft lite NO. Vi byggde båtar av kludd och gjorde en massa saker. Imorrn ska jag spela tennis igen och det är kuul :P Sen ska jag ha några idrottslektioner till sen e det helg, igen. Tiden går så väldans fort, fast det e ju bara bra xD Men nu ska jag äta mellis.

See you later!

Dag 3 på prao

Heej! Har kommit hem från praoen precis. Har haft 3 mattelektioner idag och en livskunskapslektion. På matten var de framför tavlan och så höll på med att hitta på egna tal. Hemma har jag bara suttit vid datan än så länge och kommer inte göra så mycket mer. Kanske se på TV eller nåt sånt. Det kommer någon från varma huset strax som ska fixa vår värmepump. Vem vet jag inte än men vi får se vem som kommer hit.

Ses! :P

orkanvind och idrott

På scouterna igår så hade vi trekamp. Livlina, eldning och surning. Jag var med min syrra josefin och vi kom 5/6. Vi kom i alla fall inte sist xD

Det började med att jag gick till tennishallen med grupp 1 eller nåt sånt. På vägen dit var det värsta orkanvinden. Det blåste jätte mycket och man behövde knappt gå för man flög fram ungefär. På tennisen spelade vi bland annat rund tennis och jag kom 2:a. det var bra av 20 st. Sen har jag bara haft idrott med 2 klasser och de hade stafetter och trasan. sen hemma har jag bara tittat på TV och spelat dator. Jag är jätte trött för ända gången jag har fått suttit idag var på lunchen så jag har jätte ont i ryggen.

ses!

Första praodagen

Det var första praodagen idag av 10 st. Bara 9 dagar kvar. Jag har haft 3 matte lektioner, 2 raster, lunch och samling. På matten var det procentgrej och redovisningar framför tavlan. Imorgon ska jag ha idrott hela dagen och gå till tennishallen.
Det som är bra är att jag inte har några läxor. Har en som ska vara inne fredagen efter lovet och den tänker jag inte göra nu. Ikväll är det scouter med och jag kommer inte riktigt ihåg vad vi skulle göra idag. Det var allt! ses! :P

Tomtar o troll!

Har varit på bio idag. Det började med att kl 10 åkte vi hemifrån. Vi åkte först bil och sen tunnelbana. Sen gick vi och letade efter bion och vi hittade den. Då gick vi och köpte lite godis och läsk och sen gick vi till bion och där stod en massa kpwebbare :P Det var jätte stort och jag och syrran satte oss ner och väntade på Josefins kompis Anna som också hade vunnit. Det blev proppfullt. Regissören kom fram och pratade lite. Den här filmen var Sveriges första 3 animerad film. Man känner sig hedrad xD Sen körde filmen igång. Filmen var bättre än vad jag hade förväntat mig. Det är en rolig film som alla skulle tycka om. Sen var filmen slut efter en timme o 20 minuter då gick jag, josefin, mamma till McDonalds. Anna och hennes låtsasmamma skulle dit med så vi åt med dom. Just det. När vi gick in till bion såg jag en liten mini kändis. En som är med i Wild Kids som jag har ''mailat'' med. Fast jag vågade inte säga något -.-'

Men sen tog jag, syrran och mamma tunnelbanan tillbaka till danderyd där vi hade bilen. Sen åkte vi till min kusin Tyra som fyllt år. Hennes moster och mormor var där också. Vi fikade, ''lekte'', latjade med ballonger och dansade. Vi spelade också spel som Tyra vann så klart. Vi åkte sedan hem och här sitter jag nu alldeles trött efter en dag full med händelser. Ska se Merlin avsnitt 10/13 och det betyder att om 3 veckor kommer det vara sista avsnittet :'(

Hejdå!

Första grillningen

Hallo! Jag har varit med Helin idag. Först gick vi på en halvtimmes promenad med hundarna, sen har vi spelat dator. På eftermiddagem var min familj o jag på promenad. Vi gick till gåseborg och fikade. Det blåste asmycket. Idag har vi också grillat för första gången i år. Det var jätte gott. Annars har jag inte gjort så mycket. Imorgon ska jag somsagt på bio och till mina kusiner för min lilla kusin Tyra fyllde 3 år igår. ses!


Morning!

Godmorgon! Igår åkte Morgan Alling ut ur Lets dance. Jag trodde faktiskt att det var hans tur att åka ut. Men i alla fall. Idag ska jag på en promenad, eller en långpromenad med familjen, hundarna och josefins klasskompis Sofies familj. Vi umgås ganska mycket med dom och det är kul. Sen tror jag att Robinsson börjar idag. Det var typ 100 år sen sen man såg det. På måndag börjar praoen och då ska jag vara på lundskolan. Det var ett tag sen man var där faktiskt. Snart 2 år sen man sluta där. Tiden går så fort. Jag kommer säkert att träffa min lillfadder och alla gamla lärare. Imorgon ska jag på bio föressten. Vann en kp-tävling så jag ska se premiär på Tomtar o troll eller nåt sånt. Det ska bli kul. Kommer träffa en massa kpwebbare xD hejdå!


Reflektionsdag

Heej! Idag är det reflektionsdag i skolan så man gör saker man behöver. Jag behöver inte göra nånting för att det e prao nästa vecka och veckan efter det så vi har haft alla prov och sånt nu. Jag var i alla fall i skolan och hade musik. Klarade basen och gitarren. Hemma har jag gjort lite hemkunskap och ska fortsätta med det snart. Ikväll är det let's dance igen och det känns som om Laila och Tobias kommer åka ut idag -.- men hoppas inte det. ses!
 Sarah Dawn Finer- Moving On
En låt som Louise ville att jag skulle lägga in, varsågod xD

Simhallen med klassen

Hej! Har vart på simhallen med klassen idag. Vi skulle flyta, livrädda, ryggsimm och trampa vatten utan att använda händerna. Just nu håller jag på att skriva en svenska uppsats som ska vara inne imorgon. Fast det är reflektionsdag och då kan jag inte lämna den så jag skriver ett mail till läraren. Idag i skolan fick jag en födelsedags present av Emelie. Den var jätte fin. 3 ljus. TACK än en gång. Jag fyller inte år idag. Sista mars men då är vi på prao så jag fick presenten idag xD Nu måste jag fortsätta skriva. Hejs!

MVG- dansare xD

Heej! Jag har varit på idrottslyftet. Idag var vi med dansgruppen som är i den lilla salen brevid. De sa att jag var jätte bra och jag lär mig jätte fort. Det var faktiskt kul och det gick bra. De har hållt på i 7-8 veckor en gång i veckan och jag klara nästan hela dansen på en lektion. Fatta vad bra jag e ! xD  Annars i skolan hade jag fysik prov på morgonen och sen musik. Hag spelade först piano och sen så spela gitarr. Jag kunde den också men hann inte visa. Sen på SO:n var det några och de gav oss en enkät som vi fyllde i. Vi pratade bland annat om lycka och en massa grejer. På hemkunskapen arbetade vi lite med tankekartan och bakade muffins. Snart ska jag göra biologiläxan och äta middag. Ses!

yummy

Hej! Vi åt en jätte god grej till middag idag. Pannkakor med grädde, sylt, glass och kolasås. Det var jätte gott. Jag brukar inte gilla pannkakor men idag gjorde jag det. Jag ska strax på scouter och jag och min patrull järven ska ha möte idag. Vi ska ha fotosafari. De andra patrullerna ska ta kort på olika grejer och fylla i nånting. Idag har jag annars gjort läxor, TV och skolan. Vi tittade på nån film om Ned Kelly på engelskan. Den e faktiskt ganska så bra. Ska på scouter nu. Ses!

Melodifestivalslåtar

 Måns- Hope and Glory

 Alcazar- Stay the night

 E.M.D- Baby Goddbye

Festivalens absolut bästa låtar efter H.E.A.T!!

1000 Miles

  H.E.A.T

H.E.A.T

Heej! Idag har jag inte gjort så mycket. Läxor, promenad och typ datan. Igår när man ringde på H.E.A.T lät det så här i telefonen: Tja det här är H.E.A.T kul att du gilla våran låt. xD Det var han sångaren som sa det :P Om en vecka ska jag på prao. Alla åttor ska ha det så det kommer att bli tomt i skolan.



Hejdå !! :D

Fel låt vann

Hur röstar Svenska folket egentligen? Jag ville att HEAT, EMD eller att Måns skulle vinna. Helst HEAT. Jag höll på att dö när HEAT och EMD inte fick några poäng i början.

Här är slutresultatet:

1. Malena Ernman
2. Caroline Af Ugglas
3. EMD
4. Måns Zelmerlöw
5. Alcazar
6. Sarah Dawn Finer
7. H.E.A.T <33
8. Agnes
9. Emilia
10. Sofia
11. Molly Sandén

Molly fick bara 2 poäng eller nåt :/  HEAT fick i allafall 2 tolvor tror jag...
Nu orkar inte jag skriva mera, är för besviken på svenska folket.

GOD NATT!  

Final ikväll!

Heej! Igår så åkte Elisabeth äntligen ut ur Let's dance. Fast när Laila och Tobias kom näst sist blev jag lite grann orolig att de skulle åka ut. Men jag tror att Laila kommer till final i allafall. Sen är det äntligen final ikväll i melodifestivalen. Jag har röstat på www.svt.se/melodifestivalen. Där leder E.M.D men man vet ju inte hur det blir ikväll. Jag hejar som sagt på EMD, HEAT och Måns. Jag fick reda på idag att min kusin barn alltså min släkting är ihop med en i HEAT. Gud vad dåligt att jag inte har fått reda på det tidigare. Sen spelade de på min kusins bröllop(hon e över 40) och jag och min familj blev inte bjudna. Vi blir aldrig bjudna på pappas sida på dop eller bröllop eller nånting. Det tycker jag är lite lågt. Men det är kul att nån i släkten e ihop med nån kändis. Hoppas bara att inte snälla snälla vinner. Den låten.... den är inte min favvo precis. Nu börjar bli smått nervös inför ikväll. Lyssnar just nu på H.E.A.T <333 ses!!

PS. Grattis sångaren i H.E.A.T som fyller 23 år idag xD

 Trummisen i HEAT kollar på sångfågeln xD

 EMD killarna Danny, Erik och Mattias.

 Nån i det här bandet e min kusins barn ihop med. Jag vet vem det e :P

Finally friday

Hej!  Äntligen fredag. Nu e man ledig i 2 dar. Idag är det också fredagen den 13:e. jag har inte haft otur på hela dagen. Tvärtom. Har haft ganska mycket tur. Vi fick sluta 25 tidigare på matten till exempel. Ikväll ska jag se på Let's dance och jag hoppas verkligen att det blir Elisabeths sista dans ikväll. Annars ska jag väl bara gå igenom läxhögen och glo lite på TV. Idag har jag annars vart i skolan. Hade So-prov, spanska förhör o engelska förhör. Vi kollade också på någon film som hette Ned Kelly eller nåt på engelskan. I helgen vet jag inte vad jag ska göra direkt. Imorrn är det i alla fall final i Melodifestivalen och det får man ju inte missa. Jag tror att E.M.D eller Måns vinner. Fast hoppas att det går bra för H.E.A.T också :P Trevlig helg :)

 Missa inte Merlin på söndag :P

Dålig stil

Var på idrottslyftet idag. Vi var väldigt seriösa idag. Nej!!!! Alla bara flamsa runt. Jag var typ den enda seriösa. Vi plockade fram alla grejer till konditionsbanan. Det tog 20 minuter. Sen sprang alla banan i 10 minuter. Jag var typ den enda som gjorde det!!! Några lekte tarzan och nån gömde sig bakom alla mattor. Fy vad dålig stil säger jag bara. Vi fick plocka undan allt igen på 20 minuter. Gud vad dåligt. Bara för att några lalla runt åker vi alla på en utskällning...

x)

Jag har inte bloggat nu sen i måndas för jag har varit väldigt upptagen med en massa läxor. Igår var vi i jakan och köpte grejer. Jag köpte ett par gympadojjor. Idag har jag bara haft fysik där vi disikera ett öga. Det var.... äckligt rent utsagt. Har ingen musik idag, min grupp var ledig xD ska bara ha SO och HK sen och sedan idrottslyftet. Vi ska ha konditionsbana idag. Kul!! Annars ska jag väl inte göra så mycket mer.  Hejdå!

Utvecklingssamtal

Har precis vart på utvecklingssamtal. Jag hade Thomas och vi pratade om olika saker. Idag har jag annars vart i skolan. Hade sista slöjden förra veckan så jag har haft håltimme. Det är härligt det! Ska idag på scouter. Kommer inte ihåg vad vi ska göra. ses!

Bruket

Heej! Idag har jag först läst So, imperialismen. Sen har hela familjen, inklusive hundar gått en promenad vid bruket. Vi gick på isen och uppför hela backen, jobbigt. Sen har jag sett på Merlin. Den serien e ju bara för spännande. Och bra!! :P Ska snart se parlamentet. Hoppas några roliga e med idag. Jag orkar inte skriva, eller jag hinner inte nu. Ses!

 '' The adventures of Merlin''

Mello fiasko

Hej! Igår hade syrran tjejmiddag. Vi dansa, åt, öppnade paket,  spådde varandra, mm. Idag har jag mest tat det lugnt. Det var melodifestivalen alldeles nyss. Sarah Dawn Finer och Caroline Af Ugglas gick till final. Det var inte så bra. Ugglas, hennes låt e ju inte ens bra. Fast, hon e inte bättre än H.E.A.T, EMD och Måns. Eller hur hillan? xD Jag tycker att H.E.A.T e så himla bra. De är för bra. Och imorrn är det äntligen dags för Merlin igen. Avsnitt 8/13. Sen är det bara 2 veckor kvar till praoen. Det kommer bli tomt i skolan för jag tror att alla 8or kommer vara borta. Go natt!

Fest

Hej! Idag i skolan har det varit som vanliga fredagar. Håltimme och sluta sent. Hemma har jag nu bara suttit lite vid datan och kollat lite på TV. Vid 6 tiden kommer syrrans kompisar. Hon ska ha tjejmiddag. Jag ska väl vara DJ eller nåt, vet inte riktigt. Let's dance måste jag se på i varjefall. Jag tror att Elisabeth åker ut idag. Men jag ska fixa mig nu. ses!

<333

Har vart i skolan. Hade 4 lektioner innan lunch. Hade bland annat biologi :S Efter lunch hade vi idrott. Vi hade olika lekar. Amöba kull, kramkull, bläckfisken. och massa mer, I slutet spelade vi harry potter^^. Hemma har jag spelar data så klart, gjort läxor och sett lite granna på TV. Ska ikväll gå till sossos familj för hennes mamma har fyllt år. Imorgon ska min syrra ha tjejmiddag. Emilia och frida ska komma xD Jag kommer väl vara med tror jag, jag får väl vara DJ XD Men jag ska se merlin nu i repris.

   Merlin<333      Arthur<333

x)

Hej! I skolan hade jag först NO och då var en mentor där typ och prata i unefär 20 minuter. Sen var vi på ungdomsmotagningen med klassen. Jag hittade knappt dit. Sen hade jag håltimme, vi hade ingen so. Sen så hade jag HK. Vi laga nånting och pratade om näringslära.

Vid tre så gick jag till idrottslyftet. Vi var 4 st. JenJen var där x) Vi spelade bandy och trasbandy på ett sätt som jag gjorde på mellanstadiet. Ganska kul. Vi fick dricka med. 2 st. Sen hemma har jag spelat dator, gjort läxor och kollat lite på TV.

//jullet


Elevråd

Heej! Var på elevråd idag. Nästan alla var där. Sen hemma har jag gjort alla läxor och spelat lite data o TV. Min syrra fyller år idag, Grattis!!! Imorgon har jag bara 2 lektioner xD har först NO och sen ska vi till ungdomsmotagningen :'( Sen har jag HK. Japp, det var allt, blev lite kort kanske...

Snabbt inlägg

Hej! Jag har inte gjort så mycket idag. När jag kom hem från skolan så såg jag på TV lite grann och spelat data. Ska på scouter strax och jag måste träna på biologin. På scouterna ska vi planerna våra egna möten, min patrull ska ha fotosafari och så ska vi fika idag med. Men jag måste träna nu. Hejdå.

Vasaloppet

Heej! Det här lovet har varit helt , ja bra. Jag var på ett bad men min kusin i torsdas. Fyrishov hette det. Det var typ 3 rushkanor, massor med pooler och en utomhus pool. Sen fanns det en isvak också. ISKALL. Igår så hade Josefin födelsedags fest. Mormor, morfar, My Och carina kom. Josefin fick massa grejer. Sen idag var det vasaloppet. Askul. Vakna 7.55 så jag såg starten. Jag ville att Oscar Svärd skulle vinna men han kom 2:a. Men det e ju bra, med tanke på hur många som är med. Imorgon är det skolan också. Det är bara 3 veckor kvar till praoen. Sen är det lov igen. Om 5 veckor. Har inte så mycket att skriva. ses

RSS 2.0