Kinerestaurang

Hellu! Har precis kommit tillbaka från kinarestautangen. Vi var där med syrrans klasskompis familj och min. Jag åt typ 4-rätters. Det var ganska gott fast lite mycket. Sen hemma har jag vart inne på datorn och sett lite på TV. Jag ska läsa So fast jag har inte hunnit. Men jag kan typ redan allt. Herrå!

I Stockholm!

Hej! Idag har jag vart i stockholm. Jag var där med familjen från kl 12-15. Det var ganska kul. Vi kolla runt på panduro där syrran köpte nåt. På carlings köpte jag en munkjacka och på Bokia köpte jag hela Arn trilogin. Sen var vi på Hö-torget o köpte frukt och grönsaker. Typ mandariner, vindruvor, gurka, tomater, körsbär, paprika, bananer, med mera. Jag träffade Emilia i stockholm på hö-torget, min bästa kompis :P Sen innan träffa vi Maria med hennes klass från skolan typ 8 H. De skulle till konserthuset eller stadshuset eller nåt o uppträda. Ganska kul o träffa dom. Snart ska jag på restaurang med en i syrrans klass familj. Ska bli kul. Men nu vet ni vad jag hade för mig i stockholm. Skrev inte allt. Sprang runt i massa affärer och åt kebab också. Ses!

Lördag

Heeej! Idag ska jag åka till stan med familjen. Vi ska typ shoppa och gå på restaurang. Sen måste jag träna till So provet för det e på tisdag :/ Sen ska vi ha fysik förhör också :( Men igår såg jag på let's dance. Ingen åkte ut med hasse, C-J och Scott ligger risigt till. Men nu ska jag bara läsa igenom fysiken så slipper jag göra det sen, SES!

jippi, fredag

Helluuuu! Äntligen freeedagg!! Har vart i skolan idag. Först hade jag So med bjarne. Se hade jag spanska prov, inte så svårt. Sen hade jag svenska, vi läste, boken jag läste var väl ganska bra. Sen hade jag lunch, Efter det på håltimmen var jag på hälsosamtal. Det tog typ en timme. Sen hade jag engelska ''test''. Jag hade ju pluggat så svårt var det inte :P Efter det hade jag matte prov. MVG-delen. Den var ganska enkel, hade inte samma som rödsvarta gruppen. Hehee. Hemma har jag varit vid datan o snart ska jag göra So. Fysiken gör jag imorgon. Sen är det ikväll let's dance. Kanske ska jag o hillan hitta på något idag också. Heeejdåå!

Bara en massa prov

Tjahh! Idag var jag i skolan igen. Vi hade 4 lååånga lektioner innan lunch. Jag hade matte prov :/ Det var inte direkt svårt :P På idrotten hade vi friidrott. Typ 30 m, längdhopp, kula, mm. Hemma har jag tränat till spanska provet vi ska ha imorgon o engelska. So prov har vi ju snart med :( Imorgon är det let´s dance också. Magdalena Graaf som var med fick en hjärnblödning :/ Så hon är inte med längre. Det verkar inte vara någon bra kvalite på tävlingsdeltagarna i år. Hehe! I helgen ska jag åka till stan och göra något. Typ shoppa och restaurang eller nåt. Nu har jag inte tid mer. Kommentera gärna om ni läser, annars vet jag ju inte om någon läser detta jag skriver :D Ciao!

Back in school

Helluuu! Idag var jag ''äntligen'' tillbaka i skolan. Jag kände mig fortfarande lite sjuk men man måste ju gå till skolan i alla fall. Hade tråkig No, musik jag spelade trummor, So och hemkunskap. Sen hoppa jag över idrottslyftet. Jag e trött, sjuk, sur, arg, Ja jag orka bara inte. Imorgon har jag 5 lektioner + idrott. Jag får se om jag är med på den. Sen idag har jag gjort engelskan, So och spanska. Sen ska jag kanske se simpsons eller nåt. Hoppas jag hinner skriva någon mer gång för just nu har jag ''ganska'' mycket prov. Men nu orkar jag inte skriva mer. See ya!

Sjuk :(

Hej! Idag har jag varit sjuk och varit hemma från skolan. Jag har inte gjort så mycket, sovit o kollat på pirates of the carribean 1 o 2 och arn 2. Ganska bra. Jag har tränat till so prov o spanska provet. Jag är väldigt trött o sjuk så det är ett under att jag orkade gära läxorna o ens skriva här. Jag ska nog kolla på simpsons eller något och sen sova. Jag e trött o hostar hela tiden. Jag är förkyld också. Hoppas jag mår bättre snart. hejdå

Chatt med många

Hehe, jag, ida, piis och Flisan har chattat ganska mycket idag. Vi har chattat om många olika grejer. Det har varit ganska kul faktiskt. Sen hade jag en paus, då gick jag och läste hemkunskapen och gjorde spanskan. Sen ska jag läsa so:n och sen slipper jag göra mer läxoridag förrän imorgon. Men vi chattar typ nu också. Nu ska jag chatta vidare, herrå.

träna o åter träna

Heej! Det var let´s dance igår :P Laila o tobias gick vidare. men det visste man ju redan för de e ju klart bäst! Sen åkte blondinbella ut, vilken skräll. Fast jag tycker det var ganska bra att hon åkte ut. Hon sa att hon skulle vinna för hon var yngst o så men jag tror elisabeth o carl-jan har mer chans att vinna än hon. De har de nu för nu har hon åkt ut :P Idag ska jag träna o träna till so prov o spanska prov. Ganska jobbigt men jag ska kanske göra något annat också. Så kommer hundarna hem idag från landet, har saknat dom jätte mycket. Men de har de bra på landet med pappa för de får va ute hela tiden om de vill, o de vill dom ;) Det är synd att snön håller på att smälta. Jag har inte haft ett enda snöbollskrig i år eller förra :( men man kanske kan ha snöbollskrig med slask! Men nu ska jag göra något annat :s Ses!


helg

Heej! Nu är det äntligen helg!!! Om en vecka har vi spanska prov :/ Jobbigt men men, vad gör man... Ikväll kl 20 är det let´s dance!! Jag känner en som är med. tobbe som dansar med laila bagge!! Jag hejar på dom och tror att de kommer vinna!! De äger, de dansar som en dans på rosor eller nåt. I helgen vet jag inte vad jag ska göra, jo träna till so prov o spanska o HK! Men nu ska jag nog bara fixa lite grejer :P Kanske skriver i helgen ;) Ses.

=D

Hej hej! jag längtar jätte mycket till landet. Berget, stranden, brännbollen, älmsta natta, högsommar festen, men det är ju inte förrän i sommar... Jag längtar efter alla kompisar. Speciellt dig ida!!! :P Hon är absolut en av de bästa kompisar jag har, Hon e så snäll, rolig, och har sämst humor ;) När jag kommer ut till landet måste vi göra nånting. Vi kan åka ålandsbåten o kolla efter fotbollsspelare :P Ha ha, igen!! Men om du läser det här måste du kommentera :P SES!

pardans

Hejsan! Har precis kommit hem från skolan. Vi hade fysik prov om ljud, det gick nog bra... Sen på idrotten så dansade vi pardans igen. 4 olika danser. roligast var nog den här när man ska va 2 killar o en tjej eller 2 tjejer o e kille. Jag fick dansa med simon o olle.. igen. Olle sa en massa komplimanger som jag är helt säker på att det inte var så seriöst. han sa ngt om rosor o kuddar eller nåt :S Jag höll på å garva ihjäl mig. Och så dansa vi squeredans(eller hur det stavas). Det är den tråkigaste. Ja sen var det killerboll, blev kullad massa gånger men jag träffa andra också. Herrå!

:)

Hejsan! Jag har inget att göra så jag skriver ett inlägg. Nu så tittar jag typ på tv. Imorgon är det pardans på idrotten igen, ingen höjdare. Och så hände det en del pinsamma grejer idag på idrottslyftet och jag skulle vara väldigt tacksam om man liksom inte pratar om det. det som händer på idrottslyftet stannar där :P Och så har vi fysik prov imorgon också. Vi har så mycket läxor. So prov snart, engelska läxa, hk, musik, !!!!!!  Men man får väl bita ihop o köra på ;) Ses, go natt!

kramar....

Hej! nu har jag kommit tillbaka från idrottslyftet eller tjockisklubben. Det var ganska konstigt idag. först spelade jag, jennifer, mackan o axel lite bandy, typ. Sen typ tröttna vi på de så vi börja spela basket istället. Ida, leilis, emma mfl. var med. Ganska kul förutom att jag fick 3 kramar av mackan. han krama mig bakifrån och jag bara skrev neeeej! och släppte bollen. alla skratta åt mig :( . Sen typ när vi skulle gå fick jag nästaaan en kram av axel :P en halv kan man säga :S sen typ gick jag bara, det här var så himla konstigt.... blev jag generad eller? Men vi får ju se imorgon för då ska vi ha pardans igen :S Men nu ska jag träna till provet vi ska ha imorgon. Ses! Kommentera gärna :D

idrottslyftet

Hej igen! om en halvtimme eller nåt ska jag gå på idrottslyftet eller tjockisklubben. Jag ska nog spela basket. På so:n så prata bjarne lite roligt igen. han sa något sånt här: nästa år kommer de där elaka små dvärgarna i årskurs 6. och han bara babbla på. Man vet ju hur han e;) Sen på HK:n så hade vi näringslära o gjorde en smoothie. Ganska god. just nu försöker jag bara gå igenom engelskan lite så man kan bara göra fysiken sen :S .  Men nu vet jag typ inte vad jag ska skriva men hoppas ngn läser det hära :D By!

^^

Nämen hej! jag hade fysik nu på morgonen i skolan. men sen var musiken inställd. Då gick jag hem :P Här hemma har jag mest vart vid datan. Men snart ska jag ha So och hemkunskap :( Men sen e de idrottslyftet eller tjockisklubben som vi kallar det. Men det är i alla fall jätte kul. Jag ska nog spela basket. haha rugbybasket. men vi har ju fysik prov imorgon och jag kan typ allting redan, typ. SES!

första inlägget


Heej! Ja det här är nu mitt första inlägg :P få se nu, idag var jag i skolan(of course) och vi hade typ massa lektioner, typ idrott. ehh, jag har nog bara vart hemma och tränat till fysik provet. jag hoppade över tjockisklubben, jag orkade inte idag bara. men det e ju kul, särskilt förra veckan ;) nu vet jag inte vad jag ska skriva typ. see ya!

Välkommen till min nya blogg!

välkommen eller :?

RSS 2.0